• ساعت : ۱۸:۳:۴۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۶/۰۹ 
  • کد خبر : ۸۹۴۷۲
کمیته دفنی/ اجرایی سالمسازی 8 محصول کشاورزی
برگزاری اولین كمیته فنی/ اجرایی سالمسازی 8 محصول كشاورزی اولویت دار
اولین کمیته فنی/ اجرایی سالمسازی ۸ محصول کشاورزی اولویت دار در سال ۱۴۰۰ به صورت مجازی و با محوریت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و با حضور نمایندگان دستگاه های ذیربط و دانشگاه ها/ دانشکده های علوم پزشکی استان، در تاریخ 1400/06/07 برگزار شد.

در این جلسه  علاوه بر برررسی پروپوزال سالم سازی ۵ محصول اولویت دار استان خوزستان و اعلام سطوح زیر کشت این محصولات و اعتبار مورد نیاز برای دستابی به اهداف این برنامه ( سالمسازی حداقل ۳۰ درصد سطوح زیر کشت ۵ محصول خیار گلخانه ای، خیار باغی، گوجه فرنگی گلخانه ای، گوجه فرنگی باغی و پرتقال)، عنوان شد که استان خوزستان توان کارشناسی لازم، مشاوره فنی و ابزار کافی برای تولید محصول گواهی شده را دارد و از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۰۰۰ تن محصول سالم و گواهی شده در استان تولید شده که به دلیل عدم بازاریابی، بستر عرضه مناسبی در استان وجود ندارد. لذا مقرر شد پیگیری  این موضوع از طریق دستگاه های ذیربط در دستور کار کمیته مزبور قرار گیرد. در پایان تاکید گردید تا زمان تامین اعتبار در سطح ملی بخشی از  پایش ها و نمونه برداری های ادارات مسوول به سطوح زیر کشت پایلوت استان اختصاص یابد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

    6.0.3.0
    V6.0.3.0