• ساعت : ۱۵:۵۶:۲۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۶/۱۵ 
  • کد خبر : ۸۹۵۳۶
برگزاری كمیته اجرایی سالمسازی 8 محصول كشاورزی
بامحوریت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کمیته اجرایی با حضور نمایندگان و پیامگزاران سلامت اداره کل جهاد و کشاورزی و اتاق اصناف اهواز با هدف ارائه راهکارهای کارشناسی جهت بازارسازی عرضه محصولات کشاورزی سالم ( ذیل برنامه سالمسازی ۸ محصول اولویت دار) ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

در ابتدای جلسه مهندس احمدپور رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ضمن اشاره به نهمین مصوبه پانزدهمین شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور  به ارائه گزارشی از روند اجرای برنامه سالمسازی 8 محصول کشاورزی در استان و اهمیت بازارسازی جهت عرضه محصولات سالم تولیدی به منظور ایجاد انگیزه و حمایت از کشاورزان پرداختند در ادامه آقای کوره چینی مشاور اتاق اصناف اهواز راهکارهایی به منظور دستیابی به هدف مذکور ارائه دادند و زمینه ساز اجرای برنامه را فرهنگ سازی و آموزش عمومی در خصوص فواید مصرف این قبیل محصولات برشمردند. سپس خانم دکتر کریمی نژاد رییس اداره محیط زیست سازمان جهاد و کشاورزی و رییس شورای پیامگزاران سلامت استان به ارائه گزارشی از سطوح زیر کشت مورد نظر در اجرای برنامه سالمسازی 8 محصول کشاورزی ( 5 محصول اولویت دار در استان خوزستان) نوع و میزان تولید محصولات کشاورزی سالم و موانع موجود در سر راه کشاورزان پرداختند. درادامه آقای دکتر جهانگیر مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه بر نقش صنوف و تشکل های مردمی در حمایت از این برنامه تاکید نمودند. در پایان مقرر شد جلسه ای با حضور مدیران اتحادیه های میوه و تره بار، بارفروشان و معاونین اداره صمت جهت ادامه پیگیری موضوع بازارسازی و تعیین مکان هایی به عنوان پایلوت عرضه محصولات کشاورزی سالم برگزار شود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

    6.0.3.0
    V6.0.3.0