• ساعت : ۲۲:۵۴:۳۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۶/۲۱ 
  • کد خبر : ۸۹۵۷۷
برگزاری دومین كمیته اجرایی ارتقای سلامت 8 محصول كشاورزی ( با اولویت 5 محصول در استان خوزستان)
امروز با محوریت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذاییدومین کمیته اجرایی سالمسازی 8 محصول کشاورزی اولویت دار با حضور نمایندگان اداره کل جهاد و کشاورزی، داره کل صمت، اتاق اصناف، اتحادیه صنف بار فروشان، اتحادیه صنف میوه فروشان برگزار شد. در این جلسه به موضوع جلب همکاری اصناف جهت بازارسازی محصولات سالم تولیدی در استان و ارائه راهکارهای کمک کننده به کشاورزان به منظور تسهیل عرضه محصولات کشاورزی سالم ( براساس معیارهای استاندارد ملی ایران) پرداخته شد.

ابتدا جناب آقای دکتر جهانگیر مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حضار در خصوص ارتباط بین بروز بیماری های غیر واگیر و تغذیه مطالبی عنوان نمودند در ادامه خانم مهندس احمدپور رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خلاصه ای از برنامه ارتقای سلامت 8 محصول و هدف از تشکیل جلسه را عنوان داشتند در ادامه خانم دکتر کریمی نژاد رییس اداره محیط زیست اداره کل جهاد و کشاورزی به میزان تولید محصولات سالم در استان و مشکلات پیش روی کشاورزان تولید کننده این محصولات پرداختند. در ادامه دبیر اجرایی اتاق اصناف به ظرفیت های موجود در اتحادیه ها و زمینه های همکار آنها اشاره نمودند.سپس مسئولین اتحادیه های اصناف بارفروشان و میوه فروشان اهواز محور های همکاری خود را عنوان نموده و  ضمن اعلام آمادگی اتحادیه صنوف بارفروشان و میوه فروشان به اختصاص غرفه  ای در میدان تره بار به این قبیل محصولات، مقرر شد اداره کل جهاد و کشاورزی استان لیست کشاورزان و شهرستان های تولید کننده محصولات سالم را به صنوف نامبرده اعلام نموده تا در کمیته قیمت گذاری با نظارت اداره کل صمت موضوع قیمت تمام شده محصولات مزبور بررسی و اعلام نظر شود. 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

    6.0.3.0
    V6.0.3.0